Sopivasti sinun näköisesi.

Heinosen

Kesällä 2018 avattiin Ylämyllyn uuteen kauppakeskus Mylläriin uusi Heinosen Leipomon toimipiste. Tilat löytyvät otollisesti kauppakeskuksen pääsisäänkäynnin läheisyydestä. Ylämyllylle haluttiin mannermaisen kahvilakulttuurin tunnelmaa, johon uusi korkea, näyttävä tila antoikin hyvät mahdollisuudet.

Asiakaspaikkoja löytyy kahvilan korkeasta tilasta 31 + kabinetista 13 ja kauppakäytävältä 14 kpl.  Kesällä asiakaspaikat täydentyvät vielä pienellä 10 -paikkaisella terassilla. Valikoimista löytyvät tutut leipomotuotteet mutta nyt uutuutena myös Heinosen Pizzat ja laadukkaat konditoriatuotteet.

Tilasta haluttiin tumma, kutsuva ja rouhea. Tammiset yksityiskohdat mm. tiskin tasot luovatkin kotoisan pohjan sisustukselle. Modernit graafiset, hauskasti tyylitellyt puhekuplat ja tuotekuvat tummalla pohjalla tiskeissä ja seinissä luovat rentoa ilmettä, mutta antavat samalla ryhtiä monimuotoiseen tilaan. Suuret rouheat roikkuvat valaisimet pöytäryhmien päällä jäsentävät tilaa edelleen. Uusi pizzalogo valomainoksen muodossa ja pizzatiski laatoituksineen vie ajatukset trattoria tunnelmaan.

Kauppakäytävän puolelle saatiin sujuvasti istuinaluetta lisää betonipenkeillä, pikkupöydillä ja kevyillä tuoleilla. Ikään kuin ulkotilana toimiva kauppakäytävän ikkunaseinä varustettiin markiisilla luomaan kujamaista tunnelmaa.

Heinosen 50-vuotistaivalta haluttiin tuoda esille ja kabinetin yksi seinistä onkin pyhitetty historiakatsaukselle, josta asiakkaat voivat hahmottaa Heinosen leipomon taivalta alusta asti.

Paikallisuus, tuotteiden moninaisuus, rento ja tiivis tunnelma suorastaan kutsuvat astumaan sisään. Keskeisen sijainnin ansiosta kahvilaan on helppo poiketa nauttimaan mannermaisesta kahvikulttuurista pidemmäksikin aikaa tai hakemaan nopeasti Take Away –tuotteita mukaan. Tilat mahdollistavat myös kokoukset ja/tai muut yksityiset hetket 13 hengelle viihtyisässä kabinetissa, Olohuoneessa.

Next Post

© 2021

Muutoshuone Kati Jukola - Lammaskalliontie 4, 80140 Joensuu - Y-tunnus 2774337-3

040 558 0760 - kati@muutoshuone.fi